L'aigua hidrogenada, enriquida amb hidrogen molecular, és un excel·lent antioxidant, el que la converteix en un element que contribueix decisivament per gaudir d'un estil de vida més saludable. Ajuda i prevé en algunes malalties. A més, des del punt de vista mèdic, ajuda a portar una òptima hidratació del nostre organisme.
L'aigua hidrogenada redueix els radicals lliures, elements decisius en l'aparició d'un gran nombre de malalties i un dels principals causants de l'envelliment prematur. Amb Hydron, tenim a les nostres mans la manera còmoda i senzilla de disposar d'aigua hidrogenada a casa o a l'oficina.
L'hidrogen és un moderat antioxidant que ajuda a la reducció dels radicals lliures que es generen en gran quantitat de processos biològics del nostre dia a dia com en la respiració cel·lular. El hidrogenador d'aigua Hydron és de producció contínua, instantània i il·limitada sense esperes ni falta d'aigua com en altres dispositius. També aquest model es pot posar damunt del taulell o a sota el costat de l'osmosi.
L'aigua hidrogenada ja està al vostre abast per poder gaudir-la instal·lant Hydron.

MODEL HYDRON - Al ser de fluxe continu,  es pot connectar directament a l'equip d'osmosi inversa.
Es pot posar damunt del taulell de la cuina o a baix al costar de l'osmosi.
MODEL HAKTIVA - És un model tipus gerra per capacitat de 2 L, s'ha d'esperar uns minuts fins que l'aigua estigui hidrogenada. La gerra es pot posar on es vulgui.presentación_hidron_19.pdf


FTEC_HAKTIVA_ION_SP_osmic.pdf


Preguntes Freqüents Aigua Hidrogenada


Contacta'n's sense cap compromís.