Aigua hidrogenada


L'aigua hidrogenada, enriquida amb hidrogen molecular, és un excel·lent antioxidant, el que la converteix en un element que contribueix decisivament per gaudir d'un estil de vida més saludable. Ajuda i prevé en algunes malalties. A més, des del punt de vista mèdic, ajuda a portar una òptima hidratació del nostre organisme.
L'aigua hidrogenada redueix els radicals lliures, elements decisius en l'aparició d'un gran nombre de malalties i un dels principals causants de l'envelliment prematur. Amb Hydron, tenim a les nostres mans la manera còmoda i senzilla de disposar d'aigua hidrogenada a casa o a l'oficina.
L'hidrogen és un moderat antioxidant que ajuda a la reducció dels radicals lliures que es generen en gran quantitat de processos biològics del nostre dia a dia com en la respiració cel·lular. El hidrogenador d'aigua Hydron és de producció contínua, instantània i il·limitada sense esperes ni falta d'aigua com en altres dispositius. També aquest model es pot posar damunt del taulell o a sota el costat de l'osmosi.
L'aigua hidrogenada ja està al vostre abast per poder gaudir-la instal·lant Hydron.

MODEL HYDRON - Al ser de fluxe continu,  es pot connectar directament a l'equip d'osmosi inversa.
Es pot posar damunt del taulell de la cuina o a baix al costar de l'osmosi.
MODEL HAKTIVA - És un model tipus gerra per capacitat de 2 L, s'ha d'esperar uns minuts fins que l'aigua estigui hidrogenada. La gerra es pot posar on es vulgui.presentación_hidron_19.pdf


FTEC_HAKTIVA_ION_SP_osmic.pdf


Preguntes Freqüents Aigua Hidrogenada


Contacta'n's sense cap compromís.