L'aigua natural té sals dissoltes, aquestes estan formades majorment pel calci i el magnesi. Els carbonats d'aquests elements són els que causen que hi hagi incrustacions a les calderes i als circuits de calefacció, així com en qualsevol altre electrodomèstic (rentavaixelles, rentadora, etc.)
Els efectes de la calç són visibles en tot moment, quan fem neteja amb aigua i després s'evapora queda la taca de calç i això ens obliga a fer neteja constant, també la calç s'adhereix a les canonades, aixetes, escorredors, mampares, dutxes, etc.

És molt freqüent en instal·lacions l'obstrucció de serpentins de la calefacció, escalfadors, electrodomèstics causa de la precipitació de sals insolubles que formen la calç. També provoca un increment en el cost energètic per escalfar l'aigua, així com el manteniment, baixant considerablement el rendiment de la calefacció.

La corrosió i incrustació provocada per la calç en tota aigua dura apareix en aixetes, canonades i en perfils d'alumini de les mampares.
A més els sabons i detergents formen amb la calç de l'aigua compostos insolubles, alhora, aquests compostos retenen els bacteris, protegint-les de l'acció bactericida dels sabons i desinfectants.

Amb l'aigua dura es perd entre el 40 i el 60% del producte usat. Els fabricants ho adverteixen a les etiquetes dels seus envasos. A major grau de calç a l'aigua, major dosi de sabó a utilitzar.
És evident que tenir aigua dura ens obliga a utilitzar constantment productes anticalcaris. La utilització d'aquests productes en aigua tova (aigua sense calç) no cal.

Un altre mal que causa la calç és que ens deixa la pell resseca al dutxar-nos o al contacte amb l'aigua, això provoca que hàgim de fer servir crema per hidratar-nos amb molta freqüència, A més a més ens deixa el cabell aspre i en alguns casos provoca picors i al·lèrgies a la pell, cosa que podríem evitar.

La millor solució que existeix en aquest moment per contrarestar els efectes de la calç és la instal·lació d'un aparell descalcificador que elimina la calç de l'aigua obtenint una aigua tova, aquests equips treballen mitjançant resines de qualitat alimentària que intercanvien ions, que substitueixen el calci i el magnesi de l'aigua pel sodi, aconseguint sals difícilment incrustables. També cal dir que aquest sistema de descalcificació, no és un sistema ecològic, que inclús pot arribar a fer l'aigua de la habitatge no potable, segons normativa.

També posseïm equips per instal·lacions industrials, comunitats de veïns, empreses, restaurants, etc.

Models:

Helios

El model helios, va connectat a la llum i treu quasi 1 quilo de pressió de la xarxa d'aigua, aquest model només disposa d'una ampolla, per el qual al fer la regeneració del equip, no descalcificarà l'aigua.

Ergo 8 i 11

Els models ergo 8 i 11, no van connectats a la llum quasi no treu pressió de la xarxa d'aigua, aquest model només disposa d'una ampolla, pel qual al fer la regeneració de l'equip, no descalcificarà l'aigua.

Northway Duo i Neox

Els models NORTHWAY DUO i NEOX, no van connectats a la llum, tenen 2 botelles, gairebé no treuen pressió de la xarxa d'aigua i descalcifiquen les 24 h(sempre). Molt baix consum de sal i aigua. Els descalcificadors salins afegeixen Na (sodi) a l'aigua de xarxa.   Catàlegs models

DESCALCIFICADOR HELIOS.pdf


DESCALCIFICADOR_ERGO_8_11.pdf


DESCALNORTHWAY_DUO_NEOX_osmic.pdf


Contacta'n's sense cap compromís