L'aigua que rebem a la nostra llar conté, d'una banda, molta calç i, de l'altra, elements nocius com ara clor, plom, fluor, herbicides, calci, magnesi, mercuri i nitrats que no són recomanables per la nostra salut i el de la nostra família.

Per proporcionar una aigua d'alta qualitat per a beure i cuinar, l'osmosi inversa, una tecnologia utilitzada des de fa més de 40 anys i que consisteix a fer passar l'aigua a través d'una membrana semipermeable capaç de retenir l'excés de substàncies dissoltes que hi ha en ella (de l'ordre del 80% al 97%). És un procés natural, sense cap producte químic comparable a la funció que realitzen els ronyons per purificar la sang.

Així doncs, l'aigua que s'obté després del procés d'osmosi inversa és una aigua pura ideal per beure i cuinar. A més, l'aigua osmotitzada compleix amb les recomanacions de l'OMS en tenir un nivell de mineralització baix (<100ppm).
A més a més és una aigua diürètica, al ser molt lleugera en bevem més quantitat i s'elimina amb més rapidesa que un altre tipus d'aigües ajudant així a depurar el nostre organisme especialment en els processos renals.
Amb aquest tractament no caldrà, ni comprar ni carregar aigua, amb el qual deixarem de comprar envasos de plàstic.
Amb aquest sistema podem estalviar entre 300-500 €/any. Disposem de diferents models i mides per adaptarnos a les seves necesitats.

També disposem d'aquest tractament per equips industrials.


DEPURADOR OSMIC.pdf


Contacta'n's sense cap compromís.