EL SISTEMA EFICAÇ PER AL RENTAT DE
LA ROBA I LA DESINFECCIÓ DE LA LLAR 


EcoFrog és un sistema sorprenent i eficaç per al rentat de la roba en aigua freda així com per a la neteja de tota classe de superfícies de la llar, que incorpora l'exclusiva tecnologia i acció de l'Ozó. El sistema EcoFrog es connecta fàcilment a l'aigua del corrent general de la casa i alimenta la rentadora amb l'aigua ozonitzada.

També posseïm equips per instal·lacions industrials, comunitats de veïns, empreses, restaurants, etc.

Saludable
Amb EcoFrog rentes la roba i totes les superfícies de casa teva sense necessitat de detergents. Elimina el 99,6% de gèrmens i bacteris! Especial per a pells sensibles.

Ecològic
L'ús d'EcoFrog permet prescindir de químics que acaben abocant al medi ambient. A més, evita els residus plàstics de productes envasats que acaben sent un greu problema per la natura.

Logístics
Ecofrog et permet optimitzar el temps dedicat a la compra de productes de neteja i allibera espai en cuines i banys. A més és fàcil d'usar, instal·lar i no necessita manteniment.

Econòmic
Estalvia fins a 1000 € a l'any i oblida't de tornar a comprar productes de neteja. A més, EcoFrog ajuda a reduir el consum energètic de la teva llar. Funciona només amb aigua freda.


CARACTERÍSTIQUES

Roba i superfícies netes sense necessitat de detergents: El poder de l'Ozó permet rentar la roba i tota classe de superfícies sense l'ús de químics. 

Adequat per a pells sensibles: Com que no utilitza detergents, evita les al·lèrgies cutànies i és ideal per a pells atòpiques. A més és indicat per a pacients amb Sensibilitat Química Múltiple. També esteriltza i mata el 99,6% del germens i bacteries. 

Estalvi a la llar: EcoFrog ens permet prescindir de detergents, fet que suposa una important reducció en la cistella de la compra. A més, al rentar amb aigua freda, redueix el consum energètic. 

Còmode i fàcil funcionament: El sistema funciona automàticament quan la rentadora s'inicia el programa de rentat i deixa de funcionar automàticament quan el programa finalitza


ECOWELLNESS.pdf


Contacta'n's sense cap compromís.