Estalvi d'economia i estalvi d'espai.
Xarxa d'aigua amb sistemes de depuració sigui amb osmosi o amb microfiltració, que ens permet disposar d'aigua ecològica constantment, sigui freda, natural o amb gas en els establiments d'hostaleria i restauració per un baix cost. Amb km 0 estalvies, ja que evita el cost logístic i l'emmagatzematge d'interminable d'ampolles de plàstic.

Amb l'aigua km 0 es redueix la petjada de carboni del transport, les ampolles de vidre 100% reutilitzables, són higièniques i no alteren el gust de l'aigua.

Pots personalitzar la teva empresa.
Si ho desitjes les ampolles de vidre es poden personalitzar amb la marca del teu restaurant.
Tenim una àmplia gamma d'ampolles que ens permeten adaptar-nos a les teves necessitats, com, nombre de comensals, estil del restaurant i disponibilitat per a la instal·lació de l'equip.

Major economia.
Gràcies al nostre sistema aconseguirem generar un estalvi significatiu per als nostres clients. En Aigua KMZERO eliminem els sobre costos i intermediaris que encareixen el producte final.

Oferim per a Hostaleria i Restauració (bars, cafeteries, restaurants, hotels...) produir la seva pròpia aigua amb equips de sobremostrador o de sota-taulell, per a obtenir aigua natural de màxima qualitat, aigua freda i aigua amb gas sense necessitat de comprar-la als seus proveïdors, produint aquesta aigua al seu propi establiment.
Aquesta aigua s'obté mitjançant dispensadors equipats i filtrats per osmosi inversa, on ja no caldrà utilitzar ampolles de plàstic i oferirà la seva pròpia aigua en botelles de vidre individuals (poden ser també personalitzades) envasades al moment. Posteriorment, aquestes botelles es rentaran i es podran tornar a utilitzar. Podem estudiar cada cas, per veure quin és el model més adequat segons les seves necessitats o producció.Contacta'n's sense cap compromís.